HTML

Eldudált 3. hely...:(

2008.06.02. 13:37 | duck | 3 komment

Jó kis hétvégén vagyunk túl. A pénteki edzést követően a szombati Pro kategória párbajai nagyon izgalmasra sikerültek, de az igazi izgalom számomra vasárnapra maradt, hisezn ekkor futottuk a másodosztály versenyét.

Nem fogom hosszúra: a pocsék futóművemmel nem vártam nagy eredményeket, és a vészprogramban futó motorom sem sejtetett túl sok jót. Végül benn voltam a legjobb 4-ben és a harmadik helyért mentem az izraeli sráccal. Ő futott egy átlagos kört egy pici hibával (mások szerint), amit könnyű lehetett volna überelni, de nem így történt.
Az első visszafordító kanyarba akkora szöggel érkeztem, mint még soha, és szépen ki is adta volna a kanyar, ha nem szólal meg a dudám!!!...egy pillanatra elvonta a figyelmemet, és már ki is egyenesedtem...:( Mivel azt a kanyart elrontottam, így már mindegy volt milyen a köröm maradék része, negyedik lettem.
Életem első versenyélvel elégedett vagyok és már alig várom a következőt. Radír és a többiek Szekit és engem vártak a döntőbe, de elszúrtam. Majd legközelebb.

A Sixteen-es fiúk mindkét nap kitettek magukért és szép eredményekkel zártunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://duckdrift.blog.hu/api/trackback/id/tr85499358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Joci 2008.06.02. 21:07:07

sZép volt Árpi!

Küldöm azt a néhány képet, amit sikerült csinálni, sajna én is annyira izgultam, hogy kicsit elhanyagoltam a fotozást:$ sorry!
Üdv.:Joci

hachiroku · http://ae86.blog.hu 2008.06.05. 22:34:45

Szia!

Már tegnap megírtam, csak ma véletlenül sikerült áttennem vázlatba, szóval újra látható ;)

Gratula az eredményhez, szépen terelted a gépet! Kakucson újra, keményen odarakjuk magunkat! ;)

Üdv,
Z

Joci 2008.06.10. 09:34:32

Árpi!

Edzésen mi volt?
süti beállítások módosítása