HTML

Újabb 4. hely :)

2008.06.24. 13:55 | duck | 1 komment

Ha a nap elején valaki azt mondja nekem, hogy a 4.helyet nekem adja, akkor beleegyeztem volna...de később már bántam, hogy megint lecsúsztam a dobogóról.

Na de kezdjük az elején: Pénteken sem sokat edzettem, de vasárnap délelőtt csak 3x mentem fel a pályára. Nem is volt kedvem többhöz. A kocsiban szinte elviselhetetlen meleg hamar kiszívja az emberből az elszántságot.

A kvalifikáció 3 köréből az első kettő sikerült jól elrontanom, így kénytelen voltam mindent egy lapra feltenni és menni egy jó 3. kört. Ez sikerült. Második helyen kvalifikáltam Szeki után, ami számomra nagyon meglepő volt. A szögemre 30-ból 28-at kaptam, ami egy teljesen széria futómű esetén nagyon jó eredménynek minősül, szerintem.

Ettől megjött a kedvem, ami a top4-be juttatott. Ott már a fáradtság és az ellenfeleimmel szembeni technikai hátrányom miatt már nem tudtam előrébb lépni, így a 4. helyen zártam a hétvégét.

Jól esett, hogy sokan úgy gratuláltak, hogy tudomásomra adták, a többi már az autón fog múlni.

Készült egy riport is velem a CarsandGirls.hu jóvoltából, ami nagyon megtisztelő. Itt olvasható.

Címkék: versenybeszámolók

A bejegyzés trackback címe:

https://duckdrift.blog.hu/api/trackback/id/tr20536889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AE86 Z · http://ae86.blog.hu 2008.06.24. 15:06:44

Jobb lett volna a döntőben összekerülni, na ;)

Üdv,
Z
süti beállítások módosítása