HTML

4, 4, 8, 10, 11

2008.10.06. 18:41 | duck | 1 komment

 Az év során így csúsztam egyre lejjebb, mármint amit a versenyeken elért eredményeimet illeti. Még mentségem sincs, hiszen az autó egyre fejlődött, sőt az utlsó két versenyre bekerült a szinte végleges versenyfutómű is. Egy dologba kapaszkodhatok, hogy a kormányszögem csupán gyári... de ez sem mentség.
 
Egyszeűen a többiek javultak föl, miközben én stagnáltam. Hogy miért nem tudom. Valószínűleg a kevés gyakorlás és a stressz eredményezte eme rossz szerepléseimet.
 
Az év ennek ellenére remek volt, és már alig várom a következőt. A maradék edzéseken minden ott leszek, hogy minden percet megragadjak a tanulásra. Jövőre keményen odacsapok... és ez remélem nem csak üres fenyegetőzés marad....:)
 
De addig is gratulálok mindenkinek, különösen Szekinek, Tóth Zolinak és Galacsnak, aki megrémített a kitűnő szereplésével.

Címkék: általános versenybeszámolók

A bejegyzés trackback címe:

https://duckdrift.blog.hu/api/trackback/id/tr76699883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hachiroku · http://ae86.blog.hu 2008.10.08. 09:41:18

Sajnálom, hogy elrontottad az utolsó 3 versenyt.... Hihetetlen, hogy tét nélkül meg mindig hibátlanul vezetsz :) Szerintem télen vmi nyugtató tea, vagy meditáció és nem lesz semmi gond jövőre;)
Fel a fejjel, jó voltál!

Üdv,
Z
süti beállítások módosítása