HTML

Szűk körben, családiasan, Tökölön...

2008.05.19. 16:09 | duck | 1 komment

Tegnap, azaz vasárnap összeruccantunk egy kis zártkörű edzésre Tökölön, melyet Ádám és Radír szervezett.
Az idő jónak ígérkezett, így gumival bőven felpakolva (24db) elindultunk Tökölre, konvojszerű közlekedéssel. A pályára először 10 körül kerültem, de onnantól csak gumizni jöttem le. Három-öt körönként le kellett cserélni a kerekeket, mert a tököli aszfalt és a meleg nem barátai a spórolásnak. Így épphogy elég lett a kerék.









Az edzés már elég jól ment. Több esetben is cuizós szituációba kerültem nálam képzettebb pilótákkal és megpróbáltam helyt állni; egyre nagyobb sikerrel.
Úgy érzem eljött a pillanat, amikor fejlődésemben az autó korlátai gátolnak már, így kénytelenek leszük minimális fejlesztéseket eszközölni, míg az új autó el nem készül.
Készültek szép számban fotók és videófelvételek. A fényképeket galériába rendezzük majd és mostantól ott lesznek megtekinthetők, míg a külső videó felvételekből készítek egy rövid kis klippet, ami szintén hamarosan megtekinthető lesz.

Címkék: edzésbeszámolók

A bejegyzés trackback címe:

https://duckdrift.blog.hu/api/trackback/id/tr87477004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabó · http://www.gabofoto.hu 2008.05.19. 17:43:20

Várom már a videót! :) A képek alapján valóban sokat fejlődtél, de egy videót is szívesen megnéznék! Sebaj, legfeljebb pócson megtekintelek élőben :D
süti beállítások módosítása